Inspiration Interior & Design

Huis in winterse sferen

housedoctor_0001
housedoctor_0007

Nu het kouder wordt en langzaam aan ook donkerder krijg ik toch echt zin in de winter. Ook al is het net herfst en moeten de wandelingen in het bos nog komen. Toch vind ik de winter maanden ook erg fijn. Lekker knus bij elkaar en met de kaarsjes aan in huis. Het duurt nog even maar het begint al te kriebelen om spulletjes te kopen. De eerste winter in mijn eigen huis. Misschien dit jaar wel een echte kerstboom? Of misschien een geheel houten exemplaar of iets zelf gemaakt. Genoeg ideeën in mijn hoofd.

Vorig jaar heb ik gekookt en aten we bij mij maar ik wil dit jaar ook weer bij ons aan tafel eten. Gezellig en knus met een mooi gedekte tafel. En dit jaar ook een grotere keuken om in te koken! Dan komt ook de vraag hoe ga je de tafel dekken en met welke accessoires want dat maakt een kerst tafel wel echt af.

Om jullie ook vast in de stemming te brengen heb ik hier wat mooie beelden van het Deense House Doctor. Begint het bij jullie nu ook al te kriebelen of nog niet?

housedoctor_0002
housedoctor_0003
housedoctor_0004
Print housedoctor_0006


One thing I really like about the winter is that christmas is coming and that I can start decorating my house. Maybe a real tree this year in my own house or maybe a wooden tree or something hand made. These images are from the Danish company House Doctor. I hope it will give you some inspiration.

Photo’s | all House Doctor images

You Might Also Like